top of page

Trapholt

emne

Udstillingsdesign,

inhouse grafisk design, illustrationer, designopsætning til web og print.

kunde

Trapholt museum, Kolding

år

2022

Hos Trapholt lavede jeg både grafisk indhold til de daglige arbejdsopgaver på museet, designopsætning til udstillingen Bilingual Design og designudvikling og grafisk opsætning til særudstillingen CONNECT ME.

 

De daglige opgaver bestod bl.a. af opsætning af skilte, brochurer, bannere, plakater, værktekster, postkort, webindhold, SoMe og nyhedsbreve. Derudover udarbejdede jeg logoet til deres ungeklub Art Mates og forslag til ny identitet til Klub Trapholt.

 

CONNECT ME grafik

Foto taget af Trapholt museum

udstillingsdesign

Connect me & bilingual design

Til særudstillingen CONNECT ME udarbejdede jeg designoplæg til udstillingens grafiske identitet som indeholdt wayfinding, infotekster og infografik over kunstnerne og design af skilte til værktekster. 

Til møbeludstillingen Bilingual Design udarbejdede jeg grafisk opsætning af bannere og roll-up med infotekst om udstillingen. 

Bilingual grafik
Bilingual banner
Bilingual banner
printmateriale
Børneplakat.png
farvekridt_blå.png
farvekridt_grøn.png
farvekridt_rød.png

børneplakat

I forbindelse med et kulturevent på museet,

skulle der laves en kunstplakat til børn, der kunne farvelægges i hånden. Motivet skulle være noget, der var kendetegnende for Trapholt, og jeg valgte derfor at tegne den lange buegang, da den arkitektonisk er ikonisk for museet.

Derudover tegnede jeg nogle af de ikoniske danske designstole, som er repræsenteret på museet og referencer på malerierne til tidligere udstillinger. Børnene kan både farvelægge og tegne videre på et "værk" til gallerivæggen.

 

postkort & plakater

Opsætning af postkort og plakater til faste events, der løbende fandt sted på museet og til udstillinger og særarrangementer. 

Udarbejdelse af farveidentitet til Pinsemarkedet 2022. 

CM_Postkort.png
A3-plakat-Pinsemarkedet_1.png
A3-plakat-Pinsemarkedet_2.png
Æggejagt_A4.png
Connect_Me_Banner.png

bannere

Opsætning af bannere til museets udstillinger og til begivenheder udenfor museet. 

A.J.Sommerhus.png

skilte

Udarbejdelse af skilte til museet bl.a. værkskilte, wayfindingsskilte og infoskilte f.eks. til omvisning af Arne Jacobsens sommerhus. 

art mates logo

Udarbejdelse af logo til ArtMates, Trapholts klub for unge, der arrangerer kunst- og kulturevents for unge mellem 18-30 år.

Artmates_LOGO_FINAL.png
Sort-net_fritlagt.png
Hvidt-net_fritlagt.png

stofnet

Opsætning af grafisk layout til Trapholt stofnet i sort/hvid udgave. Nettene kan købes på museet.

web materiale

sociale medier & annoncering

Opsætning af grafisk indhold til Instagram og FacebookSamme indhold blev også brugt til diverse annoncer på andre websites, aviser og blade.

IG_Sommer.jpg
IG_CM.jpg
IG_tour.jpg
FB_CM.png
FB_Tour.png
FB_Sommer.png
bottom of page